Den svenska medelvillan har stigit i pris med 1800:- SEK om dagen senaste året

På Orust kostar villan i snitt 3 429 000:- SEK och har ökat 23.2% i pris eller 1276:- SEK om dagen.

“Mäklarstatistik rapporterar att den svenska medelvillan nu kostar 4.1 MSEK och har stigit 19% i pris på tolv månader. Det motsvarar 1796:- SEK om dagen i stigande pris det senaste året. I exempelvis Stockholm har prisökningen varit det dubbla utslaget per dag.

Villapriserna har som bekant ökat lite grann det senaste året. Det har ju trots allt varit den värsta globala ekonomiska krisen sedan 30-talet. Villapriserna i riket har stigit 19%, i Stor-Stockholm 22%, Stor-Göteborg 18% och Stor-Malmö 23% rapporterar Mäklarstatistik.”

Läs vidare i Cornucopia


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.