Fathi Mojtaba: Boel Ulfsdotters gränslösa och skamlösa artikel för att smutskasta Ebba Busch har påmint mig om kvinnliga moralpoliser i Iran!

När jag läste Boel Uttforsdotter artikel fick jag en känsla att hon befinner sig i ett lugnt och tryggt land utan allvarliga hot från den islamiska fundamentalismen, islamister och kriminaliteter i Sverige under 80 och 90 talet och det är bara KD:s partiledares vita klänning som är landets problemet!

Det är så som att man säger att allt är lung i Sverige och jag känner mig lyckligt men Ebba Buschs vita kläder har gjort Sverige olyckligt!

Å andra sida har hennes artikel påmint mig 42 års förtryck mot kvinnor i Iran på grund av färgen eller modellen på deras klädsel som genomförs av kvinnliga moralpoliser.

Hundra tusentals kvinnor har häktats, piskats och fängslats på grund av klädsel-färg som har inte passat regimens sharialagar i Iran under de 42 åren. 

Hundra miljontals kvinnor lider i världen av det faktum att de inte är tillåtna att välja deras klädsel eller klädsels färg. 

I ett demokratisk land har man inte rätt att bestämma klädsel-färgen eller modellen för en kvinna eller en man. Annars har man passerat demokratiska värderingar i detta land.

En journalist eller frilansare har säkert rätt att kritisera en partiledare för sin tal, ställningstagande, konsekvenser på någon politisk-beslut eller vad som helst inom politiska ramar.

Jag kan inte tillåta mig och det känns löjligt att när jag vill kritisera Sveriges Statsminister ifrågasätter jag exempelvis hans kalsongs model eller underkläders färg och koppla färgen till någonting och någonstans i världen under historien istället för att diskutera politiska frågor!

Vänligen låt kvinnor välja sina egna klädsel och klädfärg i ett demokratiskt land som Sverige och blir inte kvinnliga moralpolisen i Sverige!

Enligt min bedömning är Ebba Busch en intelligent, smart, kreativ ung svensk kvinna med bra retorik och karisma.

Hon är ett lämpligt och perfekt ansikte som partiledare för KD, ett parti som Sverige behöver det i allra högsta grad  i kampen mot islamiseringen av Sverige och mot den farliga utökningen av kriminaliseringen  i Sverige nu för tiden.

Fathi Mojtaba


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Fathi Mojtaba: Boel Ulfsdotters gränslösa och skamlösa artikel för att smutskasta Ebba Busch har påmint mig om kvinnliga moralpoliser i Iran!

 1. Carl den 12s

  En klassisk härskarteknik att trycka tillbaka en kvinna med att kommentera hennes utseende och underförstått samtidigt förmedla, att ingen lyssnar😤

  Calle har bara en sak att säga, VÄX UPP❗❗❗

  Har ingen statistik, att luta mig mot även om det är välkänt att kvinnor med långt blont hår blir oftare förlöjligade.
  Och inte blir det bättre, när PK-isterna skruvar på sig när ursprungliga Svenska kvinnor pratar öppet om hur man allt mer får planera “sitt” val utav klädsel, för att förhoppningsvis vara “lite” tryggare.

  80-talets långburriga hårsvall med läppstiftets återkomst, känns alltmer långt borta………………….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.