Johan Westerholm: Socialdemokraterna testar valorganisationen

Socialdemokraterna / Tro och Solidaritet. Montage.

Den socialdemokratiska föreningen Hjärta gick genom sin ordförande Mattias Irving tidigare i veckan ut in kritisk debattartikel mot docent Magnus Ranstorp. Artikeln skall ses i ett bredare perspektiv inför valet till Svenska kyrkan och det senare riksdagsvalet 2022. Irving är inte bara ordförande i en S-förening, han är även heltidsanställd politisk sekreterare åt Sara Kukka Salamm och Jesper Eneroth samt därmed anställd för sina åsikter och värderingar – att de ligger i linje med Socialdemokraternas mest inflytelserika sidoorganisation. 

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

[wpedon id=”277″

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.