Magnus Ranstorp i GP: “Mattias Irvings försök till karaktärsmord ingen slump”

Mattias Irving efterlyser hederlighet i debatten. Men hur hederlig är han själv? Han ingår i en rörelse som har över 25-års dokumenterad samverkan med islamister, skriver Magnus Ranstorp. Bild: Jessica Gow/TT

Om några veckor står hundratals miljoner skattekronor på spel när Göteborgs stad än en gång ska besluta om Ibn Rushds bidrag. Att misskreditera mig är en tydlig del av strategin att underminera mig som expert, skriver Magnus Ranstorp, docent vid Försvarshögskolan.

Läs i GP


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.