Man slagen och rånad på sin bil i Hjällbo

| 7 maj, 2021

Vid 20-tiden under torsdagskvällen blev en man i Hjällbo utanför Göteborg slagen och rånad på sin bil. Enligt uppgift ska det ha varit flera män som kom i en egen bil och hoppat ut ur denna för att sen misshandla och råna mannen. För att sen försvinna i sin egen och mannens bil. När polisen anlände till platsen så fanns inga misstänkta i sikte, mannen var dock så skadad att han fick föras till sjukhus. Skadeläget för mannen var under torsdagskvällen fortfarande okänt.

https://www.expressen.se/gt/man-ranad-pa-sin-bil–ford-till-sjukhus/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.