Morgan Johansson (S) angrep vårdnadsbidrag – i debatt om våld

Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson menar att det är ett problem att små barn får möjlighet att vara hemma med sina föräldrar lite längre. Foto: Carl-Olof Zimmerman/TT
“När dödligt våld mot kvinnor debatterades i riksdagen i torsdags gick justitieminister Morgan Johansson (S) och MP-politikern Annika Hirvonen till attack mot förslaget om vårdnadsbidrag.– Det anstår en justitieminister att hålla lite högre nivå i en debatt som behandlar ett så allvarligt ämne, kontrade KD-politikern Andreas Carlson.

Straffskärpningar, integration och genuspedagogik var aspekter som diskuterades i torsdagens långa riksdagsdebatt om mäns våld mot kvinnor. Medan C-ledaren Annie Lööf pratade om ”patriarkala strukturer” och vikten av att förändra normer, talade SD-politikern Adam Marttinen om segregation och kulturer där våldsutsatta kvinnor inte uppmanas göra polisanmälningar.

Justitieminister Morgan Johansson valde ett annat spår – han fokuserade bland annat på det vårdnadsbidrag (barnomsorgspeng) som SD och KD vill införa för att möjliggöra för föräldrar att vara hemma lite längre med sina barn.”

Läs i Världen Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Morgan Johansson (S) angrep vårdnadsbidrag – i debatt om våld

 1. ulf

  Inom lögnhal(S)partiet har Hultqvist och M.Johansson lyckats sjunka ned till en nivå även under sin egen inkompetensnivå.Det krävs onekligen ett icke föraktligt mått av korkskalle för att hamna där i sörjan,och inte hjälper det med att smeta läppstift på dem heller 🙄 När man tror att det inte finns fler tokar inom S så kliver det hela tiden fram nya kandidater.Häpnadsväckande vilken återväxt ……Begreppet ” Hultqvistnivå” är etablerat som nytt politiskt betyg och är spritt av honom och Löfven inom lögnhal(S)partiets smetiga tentakler.🐷🐷🐷🐷 Endast som grisskitskastare kan sossarna skapa sig ett namn,och vilket namn sen 🤯🤯🐷🐷🐷 Hultqvistnivå var det !!!!!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.