INSÄNDARE: Sveriges förändring är som en annalkande fara eller katastrof som ännu inte har inträffat

Gunnar Sandelin, Det Goda Samhället, skriver den 5 maj:

“…. vanmakt inför den eskalerande dårskap som detta land har kommit att leva under, har det slagit mig att det alltmer känns som att jag lever under ockupation”

, och:

“För mig är Sverige numera landet som gavs bort. Den bärande känslan inför detta faktum är sorg”.

Jag håller helt med Sandelin.

‘Sorg’ är något alltför diffus känsla, men overkligt, ofattbart, otroligt, oändligt tragiskt är mer rätt. Det känns som om att jag håller på att försvinna. Och om jag försöker göra någonting blir jag kallad rasist.

(Nu senast av en av statens energibolags högsta chef/makthavare, invandrarkvinnan som skriver i ett nu borttaget Twitter-meddelande 4 maj:

“Samarbeta med SD för att de är lite ‘marknadsliberala’? ‘hej rasist du är okej för att du är kapitalist’.”

Rent statistiskt är upp till var femte medarbetare, c:a 4.000, rasister (förutom deras barn, får man förmoda) enligt denna invandrarkvinna och som placerar dem i samma kategori som Adolf Hitler, Jim Crow-lagar och apartheid.

 — En brasklapp till regeringen, styrelseordföranden Lars G Nordström och verkställande direktören Anna Borg:

Som statsanställda i den högsta ledningen har ni en skyldighet att upprätthålla grundlagens garanterade yttrandefrihet för den anställde medborgaren gentemot staten och dess makthavare/chefer.)

Sveriges förändring är som en annalkande fara eller katastrof som ännu inte har inträffat men som jag obönhörligen färdas (i tid) mot.

Likt en framfarande asteroid — ostoppbar.

(Den enda trösten är att jag kommer att hinna dö innan jag inte längre känner mig hemma i detta nya land — det är inte (!) förekomsten av invandrare, det är den alltmer ökande mängden —, ett land och en gemenskap som jag inte längre tillhör och där jag är oönskad, föraktad, fördömd (dock ännu inte dömd av demokratins dömande instans: rättsväsendet) och exkluderad av staten, övriga makthavare och en andel av vad som ska föreställa mina medmänniskor.)

Vad jag för mitt liv inte kan förstå är varför ‘vänsterfolk’, hög som låg, politiker, journalister och röstberättigade medborgare (framför allt svenskar), inte kan se jämförelsen i historien — vilket man ofta använder för att varna för Sverigedemokrater och deras väljare (exkl. deras barn, får man förmoda) — med det land och de folk som invandrarna döpte till Amerika och indianer.

Vad jag heller inte kan förstå är varför man anser att andra folk och nationaliteter runt om världen (förutom västvärlden) är värda att få bevara sina unika egenarter (folkslag, etniciteter, traditioner).

Detta gäller även invandrare i Sverige som inte bara tillåts bejaka sitt ursprung men till och med uppmuntras.

Att jämföra med svenskar som inte ens får definiera sig själva, sin svenska identitet och Sveriges svenska karaktär — det enda som finns på denna jord med all dess mångkultur och etniska mångfald.

Det är för mig ofattbart, att ‘vänsterfolket’, mångkulturvurmarna, inte ser något värde i att bevara det svenska Sverige men ser ett värde i alla andra folkslag/(ursprungs)nationaliteter, här i Sverige och runtom världen (utom västvärldens folk och länder)…

(dessutom: hur kan det statliga kravet, för att inte säga ultimatumet ställt på oss svenskar och bara svenskar, av kulturell berikning (både personligen och för landet som helhet) upplevas viktigare än sociala, kulturella, ekonomiska, politiska, samhällsserviceska belastningar som invandringspolitiken orsakar?)

… om det inte vore för deras kamp mot det som de upplever vara svenskars mer eller mindre rasistiska människosyn vilket har gjort dem blinda för den  oundvikliga (oönskade?) demografiska samhällsutvecklingen. Ett Sverige utan svenskar, eller som minoritet, är inget Sverige, liksom vilket annat land som helst skulle förlora sin karaktär och folkliga identitet av en alltför stor invandring. — Vem vill att Sverige ska bli tyskt, italienskt eller syriskt?

— Bulletin.nu:s Omar Makram skrev den 4 maj:

“Det är viktigt att ha en långsiktig vision för Sverige, en som inte enbart fokuserar på människor av idag utan också på framtida generationer. Det krävs en vision för att en civilisation ska överleva och blomstra.”

Sverige har inte en (1) gemensam vision, med bland annat ett Centerparti som vill ta in 30 miljoner (!!) invandrare (SVT, 2014), och kommer därför aldrig att kunna “blomstra”.

Och vår tids medborgare, framför allt invandrarna, har ett ansvar för framtida generationer att bevara Sverige så svenskt som det nu går. — Kan det bli så att denna 1980-talets skinnskalle-rörelse (BSS) kommer att få rätt av framtidens nya ‘svenskar’, trots deras ev. rasism?

Vidare, när det gäller den statligt påkomna “värdegrunden” som Sandelin nämner: Det är ofattbart att det anses demokratiskt att staten talar om för medborgarna vilken “värdegrund”, “allas lika värde”, som är den rätta. Moral och människosyn är något som varje fri människa bestämmer själv och som växer fram spontant i samklang med den sociala miljöns/samhällets medmänniskor.

Det gör att ‘mångkulturvurmarna’ är värre än kommunisterna då de ålade åt medborgarna rätt politisk syn/samhällssyn. De, ‘mångkulturvurmarna’, ger sig på den mänskliga naturens som oftast spontana tycke och smak. Vad individen gillar och ogillar angår inte staten och andra makthavare. — Av någon outgrundlig anledning tycker jag, rent generellt och utan att döma individen, bättre om norrmän än finländare, engelsmän än tyskar, brasilianare än somalier.

Dessutom leder bekämpandet av den upplevda svenska rasismen som bekant bara till rädsla eller ilska hos svenskar och bemyndigande hos invandrare att kalla svenskar för rasister i tid och otid.

Till exempel ovan nämnda invandrarkvinna, men även invandrarbarn som kallar svenska barn för rasist, svennejävel, hora. Eller invandrare som stoppas av poliser, t.ex. invandraradvokaten Gabriel Barsoum som i SVT nyligen kallade de poliser som stoppade honom för rasister.

Det är uppenbart att denna kamp motverkar integrationen, vilket är fria medborgares egen angelägenhet och inte statens eller makthavares, vilket var fallet under 1950-, 60- och 70-talens invandring.

Sandelin avslutar med att skriva att vi aldrig har “tillfrågats om vi vill ha den demografiska omvälvning”

Den möjligheten har aldrig existerat eftersom ingen ville bli kallad rasist.

— Justitieministern i februari: “SD är och förblir ett tvättäkta rasistiskt parti”, Bengt Westerbergs feltolkning av svenskens kynne (som är internationellt känt att inte vara så öppen mot främlingar, inkl. svenskar) i den SOU 2012 “Främlingsfienden inom oss [svenskar]” och invandringsminister Pierre Schori 1997: “Rasism och främlingsfientlighet skall kriminaliseras och jagas. Det går inte att i en demokrati hitta några ursäkter, till exempel att det är fel på invandrar- och flyktingpolitiken”

(Minns Sjöbo kommuns folkomröstning 1987 om att ta emot flyktingar. 65% sade nej och har betraktats som rasister (Aftonbladet, 2015) sedan dess. SVT skriver 2018: “Många Sjöbobor blev också uppretade då de ansåg att deras hembygd förvrängdes och svärtades ner i mediebevakning”.) 

Den individuella subjektiva moralen hos makthavarna har kommit att bli politik — metoden att styra över andra — och prioriteras framför demokratins yttrandefrihetsprincip i syfte att bekämpa den upplevda svenska rasismen.

(Ingen av dessa tre personer i den högsta makten tar/tog någonsom helst hänsyn till de utpekade svenskarnas barn. Menar de på fullt allvar att dessa barn ska betrakta sina mammor och pappor som rasister?)

— Den största förändring som ett folk/samhälle kan genomgå är ett demografiskt skifte (jmf. USA) eller ett annat statsskick. Jag undrar vilket som kommer att upphöra först: jag eller Sverige? (jag hoppas på det förra)

(I övrigt: för några decennier sedan separerades kyrkan från staten. Från ett mer övergripande perspektiv separerades religionen från staten. Något att tänka på om det muslimska partiet ‘Partiet Nyans’ får kommunal majoritet eller inflytande.)

Hälsningar,”villvaraanonym’


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.