Kvinna misshandlade busschaufför i Göteborg

| 8 maj, 2021

Vid klockan 6.19 under de tidiga morgontimmarna blev en busschaufför misshandlad av en kvinna på bussen på Eketrägatan i Göteborg. Enligt uppgift har den kvinnlig busschauffören blivit slagen i huvudet av en passagerare och fått en bula och rodnad i ansiktet. Kvinnan som misshandlade chauffören lämnade platsen därefter men polisen kunde hitta henne i området.
Polisens presstalesperson Anna Göransson säger: “Hon omhändertogs och avlägsnades från platsen. Hon är nu misstänkt för misshandel. Det finns i nuläget inga uppgifter om att busschauffören ska ha behövt vård för sina skador.

https://www.expressen.se/gt/kvinna-slog-busschauffor-i-huvudet/?fbclid=IwAR2MvBgFyWOvxG6VOwhYauao0pxfe87Q_1a6A7S4EJtade0eJ5TsSgxUM3A

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.