Magnus Sandelin i Doku: Försåtlig granskning ska sänka Ranstorps anseende

“Terrorforskaren Magnus Ranstorp har den senaste tiden varit föremål för flera kritiska artiklar. Dokus Magnus Sandelin tittar närmare på en stor granskning i Aftonbladet, och finner ett oärligt bruk av källor och uppgifter. 

För att kontrollera att jag verkligen sett rätt backade jag bandet. Men det var ingen tvekan, imamen demonstrerade för den utsatta kvinnan på sin egen hand vad som var ett tillåtet slag för en man att göra på sin hustru. ”Hur många gånger har din man slagit dig? 20 gånger? 30 gånger? En gång per år? Ser du, man slår inte, det är inte att slå. Ibland man är förbannad”, sa han till kvinnan samtidigt som han visade genom att slå på handen.”

Läs vidare i Doku


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.