Misstänkt våldtäkt vid Carlssons skola på Östermalm

| 8 maj, 2021

Under lördagsmorgonen fick Stockholmspolisen in ett samtal om en misstänkt våldtäkt mot en kvinna som ska ha skett på fredagskvällen vid en skola på Östermalm. Enligt uppgift ska övergreppet skett utomhus och nu under lördagsförmiddagen har ett område runt skolgården till Carlssons skola spärrades av för teknisk undersökning med bland annat spårsökhund.
Per Fahlström, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen säger: “Vi är på plats vid en skolgård för att säkra bevis, det är väldigt oklara omständigheter vad som har hänt.” I nuläget finns ingen misstänkt eller frihetsberövad i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtakt-vid-skola-i-stockholm/?fbclid=IwAR3vMOb_WShXQSxx6h5r1fmaP6RgaHfsr5yK7NY5EmdAnGIQZ_GbQt47cCM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.