Sandra Mattisson Dahl: Ingen koll på anhöriginvandrande !

Vi behöver inget kostsamt kontrollsystem, varenda en som söker sig till vårt land är fredsälskande och sympatiska bröder och systrar, för övrigt tillhör de det högutbildade och omtalade kompetensregnet, i alla fall enligt politiker och media. Det blir en rejäl vinst lite längre fram, har vi skattebetalare blivit lovade. Desto fler som väljer att bosätta sig här, desto större blir vinsten. 

Vi blir förmodligen det rikaste landet på hela planeten. Lönerna kommer att skjuta i höjden och skatterna sänkas, pensionerna blir skattebefriade och bostäder kommer att byggas till samtliga av dagens fattigpensionärer. Skola vård och omsorg får gigantiskt utökade resurser. För övrigt skall alla gränskontroller demonteras, ingen skall behöva bli kränkt och ifrågasatt när någon anländer i hedervärt syfte, eftersom asylrätten gäller alla i hela världen, den måste vi värna.

Om någon känner det minsta tvivel, är det bara att skicka en förfrågan till Per Bolund (MP) han har säkert diskuterat ovanstående med övriga världsledare på sina omtalade möten med dessa. Allt kommer att bli bra nu snart och i bibeln står det att jesus kommer “snart”, och det har tagit över 2000 år nu. så “snart” kan betyda allt från en kort tidsrymd till tusentals år, beroende på situationen, vad man pratar om och vem som säger det. Paradiset uppstår efter ragnaröken, det blir vinsten……

Sandra Mattisson Dahl


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.