Skott avlossades vid “bråk” i Söderhamn, ingen misstänkt gripen

| 8 maj, 2021

Strax efter klockan 21 på fredagskvällen larmades polisen till ett stort gängbråk där skott avlossats i Söderhamn. Anmälaren som ringde in larmet berättade att det var grupperingar som slogs på platsen och att denne uppfattade det som en explosion eller skottlossning när den såg ett ljussken. Polisen ryckte ut och något senare hittade de ett par personer som ska ha varit inblandade i bråket. Polisen talade med dessa personerna som berättade att de blivit påhoppade av ett gäng killar.

Enligt uppgift ska då en av dessa blivit misshandlad med någon typ av tillhygge. Och i samband med detta så eskalerade bråket och någon hade tagit fram ett vapen och avlossat ett skott. Den misshandlade ska enligt polisen bara blivit lindrigt skadad vid misshandeln och ska inte behövt läkarvård. Ingen person var under natten misstänkt eller gripen i ärendet, men polisen har skrivit en anmälan om grovt vapenbrott och framkallande av fara för allmänheten samt misshandel och grovt olaga hot.

https://www.expressen.se/nyheter/skott-avlossat-vid-brak-i-soderhamn/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.