28-årig man häktad för mordförsök som skedde vid en misshandel med kniv i Malmö den 1 maj

| 9 maj, 2021

Strax före klockan 22 den förste maj kom en stick och skärskadad 20-årig man in till akuten i Malmö med en privat bil. en stund innan hade polisen fått larm till en misstänkt misshandel utanför en jourbutik på Bergsgatan i staden. Enligt uppgift så bedömdes den skadade 20-åringens tillstånd som allvarligt om ej livshotande. I samband med larmet om brottet så spärrade polisen av ett större område kring brottsplatsen och stoppade trafiken på Bergsgatan. Ärendet kom senare att rubriceras som försök till mord, och den fjärde maj anhölls en 28-åring i sin frånvaro. Dagen därpå kunde polisen gripa 28-åringen. Under lördagen så häktades 28-åringen som enligt uppgift är en man i Malmö tingsrätt misstänkt för ett mordförsök.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-haktad-efter-mordforsok-i-malmo/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.