Man beskjuten i Mölnlycke under natten till söndagen

| 9 maj, 2021

Under natten mot söndagen fick polisen i Göteborg larm om en skjutning i Mölnlycke i Härryda kommun. Enligt larmet ska personer i samhället hört höga skottsmällar. När polisen anlände till platsen så undersöktes området med hjälp av sökhundar och polishelikopter. Och polisen fann tomhylsor på platsen samt en man som uppgav att han blivit beskjuten. En beskjutna mannen är i 35-årsåldern och är enligt uppgift inte fysiskt skadad.

Ännu på söndagsmorgonen har polisen inget motiv till skjutningen och de har heller ingen gripen för skjutningen. Under söndagen kommer polisen att fortsätta utredningen som de rubricerar som försök till mord med dörrknackning i området.
Polisens presstalesperson Anna Göransson säger: ”Vi ska höra människors iakttagelser innan och efter skjutningen.”

https://www.expressen.se/gt/skottlossning-i-molnlycke-i-natt-man-beskjuten/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.