BITTE ASSARMO: Kommunkoftor som tar sig rätten att fostra ”de äldre”

“Efter att det uppdagats att kostchefen i Gislaved beslutat att de gamla inte skulle få dricka läsk till maten blev protesterna många och kommunen lovade att se över beslutet. Nu har de gjort det – och kommit fram till att de gamla ska fortsätta att fostras av kostchef Eva Kullenberg.

Anledningen är enligt socialnämndens ordförande, centerpartisten Inga-Maj Eleholt, att man tittat på hur det ser ut i andra kommuner, att efterfrågan på läsk inte är stor och att kommunen vill bidra till en bättre hälsa bland de äldre…”

Bitte Assarmo

Läs vidare i Det Goda Samhället


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “BITTE ASSARMO: Kommunkoftor som tar sig rätten att fostra ”de äldre”

 1. ulf

  Så att fråga de gamla vad man vill dricka till sina måltider är alltså helt uteslutet…………….👎🏼👎🏼 öl,vin,vatten,läsk kanske föredras,eller är alla oförmögna att svara ?? Undrar vilka som är mest senila………tydligen socialnämden i fråga.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.