UPPDATERAD. Jack Nilsson: Skulle du kunna tänka dig att ha dina barn i närheten av denna?

Apropå senaste tidens debatt om att hämta hem IS-barnen till Sverige. Lägg ifrån dig finkavajen så som solidaritet, ansvar och humanitet för en stund, sluta lyssna på media och ta dig en ordentlig titt på bilden. Skulle du kunna tänka dig att ha dina barn i närheten av denna? I ett obevakat klassrum, i matsalen bland bestick eller i ditt hem när ungen din tror sig skaffat en ny kamrat? 

Det är självklart horribelt att föräldrarna dragit in barnen i detta vansinne som kostat så otroligt många oskyldiga människor livet men någonstans på vägen handlar det om mer än bara så. Allt för många som sitter i dessa läger i väntan på att naiva länder ska ta tillbaka dem är indoktrinerade, skadade för livet och en direkt livsfara för oss andra. De vet inget annat och jag skulle våga påstå att en del är bortom räddning. Vilka barn som kan vara “normala” kontra mördare vet vi inte förrän någon slår till och det kommer att ske.

Islamiska staten har funnits ett bra tag nu och de flesta av oss vet vilka de är. Barn som började skära huvudet av dockor för att sedan avancera och göra det på oskyldiga kristna framför kameran. Med föräldrar, automatvapen, burar, bombbälten och machetes som hjälpmedel. IS är den värsta mördarsekten i modern tid och många barn är delaktiga i detta – självvalt eller inte. Med eller utan föräldrarnas pekpinne. Barn har mördat, eldat upp, slaktat och hjälpt till att sätta skräck och splittra familjer i Mellanöstern. 

Jag tänker inte vara delaktig i detta vansinne och kommer aldrig acceptera att någon får chansen att möta sin bödel i det land de flydde till. Ett land som har mage att kalla sig för en humanitär stormakt. Jag står på flyktingarnas sida och finner det magstarkt att man möter samma naivitet som man gjorde 2015 där man fyllde landet med jihadister och andra avskum. 

Man har uppenbarligen inte lärt sig något och idag springer det obehagligt många IS-mördare lösa på svensk mark. Kommuner har dålig koll och nu vill man fylla på med fler. Det börjar med barnen och sen trycker man på om att ta hit föräldrarna eftersom det inte är humant att splittra familjer. 

(Bilden är från 2015 och tagen efter att den 3-åriga pojken skurit halsen av sin nallebjörn i träningssyfte).

Jack Nilsson


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “UPPDATERAD. Jack Nilsson: Skulle du kunna tänka dig att ha dina barn i närheten av denna?

 1. Göran

  De svenska IS-barnens mammor som sitter i läger benämndes i fredags i SR 1 som IS-resenärer. Och resenärer reser som bekant. Skall vi killgissa på att de reser till Sverige inom 6 månader?
  På “konsulatets bekostnad” som man sa förr.

  Svar
 2. Carl den 12

  Vem bär ansvar för att andra barn inte kommer till skada, när dom här barnen blivit vuxna och ska vara en del utav samhället🤔

  Calle minns så väl dom barn som bidrog till att andra barn inte vågade gå till skolan och även blev självmordsbenägna, pga barn som mobbade och terroriserade psykiskt, fysiskt och sexuellt.

  Kameraövervakning och väktare 24 7 även när skolans lokaler stänger för dagen, badhus och idrottshallar ska bevakas, så andra barns trygghet är säkrad.

  Trygghet måste gå före integritet, där måste man tyvärr göra ett val när alla barn inte har en grundläggande empati.

  Barn får ALDRIG lämnas ensamma och vi vuxna måste ta mycket större ANSVAR❗❗❗

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.