Man knivhuggen i buken när han försökte stoppa bilbrännare i Frillesås

| 10 maj, 2021

Vid klockan halv fyra under natten mot måndagen gick larmet i ett hus i Frillesås i Kungsbacka kommun. När familjen i huset tittade ut såg de hur två män tände eld på deras bil. Mannen i huset går då ut för att stoppa bilbrännarna. Men istället för att bli skrämda så sticker en av dessa män en kniv i buken på mannen innan de försvinner från platsen. Polis och ambulans tillkallades och mannen fördes iväg till sjukhus för vård. Enligt uppgift ska mannen varit vid medvetande när polisen och ambulansen anlände till platsen. Han ska också talat kort med poliserna innan han lastades i ambulansen. Räddningstjänsten kallades också ut till branden men den var släckt när de kom fram och kunde begränsas till bilen.

Polisen rubricerar ärendet som mordbrand och försök till mord. Dock finns i nuläget inga uppgifter kring hur allvarliga skador mannen fick vid angreppet. En person är gripen i ärendet och är misstänkt för mordbrand och mordförsök. Om denne greps i närområdet är dock inte känt. Den andra personen har polisen sökt under natten men fortfarande vid sextiden på måndagsmorgonen hade denne inte hittats. Polisen har dock förhoppningar om att hitta den här personen då där finns uppgifter om honom. Under natten spärrades platsen av för teknisk undersökning och under denna så har polisen redan gjort fynd som har tagits i beslag. Bland annat en kniv, en hammare och en petflaska.

https://www.gp.se/nyheter/västsverige/man-knivhuggen-i-frillesås-förd-till-sjukhus-1.46449764?fbclid=IwAR3KVgfWLboFONaVjlQOpqI9TaW9iGihvcvLqK0HdvZ9GrxZz07KSelyZqg

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.