Nära 100-årig kvinna bestulen i sitt hem i Ronneby

| 10 maj, 2021

Vid 14-tiden på söndagen larmades polisen till ett nytt åldringsbrott. Denna gången i Ronneby där en nära nog 100-årig kvinna blivit bestulen i sitt hem av två män som lurat sig in i hennes lägenhet efter att de sagt sig komma från hennes bank. När väl männen var inkomna i lägenheten så stal de kontanter och smycken. Enligt uppgift ska inte den nära nog 100-åriga kvinnan ha skadats vid brottet och efter att männen fått med sig vad de var ute efter så försvann de från platsen. Polisen rubricerar ärendet som grov stöld. Polisen kommer att göra en brottsplatsundersökning i kvinnans lägenhet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/-nastan-100-arig-kvinna-blev-bestulen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.