40-årig kvinna hittad död i Staffanstorp, polisen misstänker mord

| 11 maj, 2021

Under måndagskvällen hittade anhöriga en 40-årig kvinna död i sin bostad. Polisen tillkallades och har under kvällen inlett en förundersökning om misstänkt mord. Det är dock inte givet att något brott har begåtts. Enligt polisen finns lite oklara omständigheter i ärendet som gör att polisen har valt att starta en förundersökning om mord. Strax efter midnatt tillkallades kriminaltekniker till platsen, de var dock klara med sin undersökning redan strax före klockan 4 på natten mot tisdagen. Enligt uppgift är dock platsen fortfarande avspärrad. Ingen är i nuläget misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/misstankt-mord-i-staffanstorp/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.