Flera personer skadade i slagsmål i Mölndal

| 11 maj, 2021

Strax efter klockan 16 på måndagseftermiddagen larmades polisen i Göteborg om att fyra personer slogs vid Störtfjällsgatan i Mölndal. Polisen ryckte ut och när de anlände till platsen kunde där gripa tre personer misstänkta för grov misshandel. Enligt uppgift var alla tre skadade, dock finns inga uppgifter på om hur allvarligt skadade de var eller om ambulans fick tillkallas. Initialt fanns uppgifter om att någon hade lämnat platsen i bil, detta är dock inga uppgifter som bekräftats.
Där fanns också uppgifter på att någon av personerna viftat med en kniv, men initialt hittades inget sådant vapen. En annan patrull åkte senare till platsen och anträffade då kniven. Under måndagskvällen har anmälan och motanmälan om grov misshandel är upprättad för de inblandade parterna. Vad bråket berodde på är ännu på måndagskvällen inte känt, det är inte heller inte känt var den fjärde personen som fanns med i det ursprungliga larmet tagit vägen.

https://www.expressen.se/gt/flera-skadade-i-slagsmal-i-molndal/?fbclid=IwAR29DRHA08VEqWUZG36e2Ge-7-7dqNpZzGjk_RRP3JxzZXsjp5aAtsKHn_g

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.