Hans Sandin: Öppna era ögon innan vi får bevittna en härdsmälta av Sverige

Jag frågar mig vad har man uträttat under 20 års tid:

Jo skolan verkar vara i botten – Pensionssystemet näst sämst inom hela EU – Åldringsvården fungerar inte – Sjukvården dras ner – Socialvården går på knäna – Bostadspolitiken är i botten – Ungdomarna får inga jobb – Jordbruken läggs ned på löpande band – Nedrustning av försvaret – Järnvägen totalt nedsliten. Nedmonteringen verkar total, så vad har man åstadkommit? Tillägas ska att detta kom till under en högkonjunktur i Sverige.

Absolut inget händer och man lägger utredning på utredning som bara kostar en massa pengar. Ett bristande ledarskap som saknar motstycke i hela Europa.

Stålbadet är att vänta på grund av dessa marodörer!

Hur i jösse namn, får dom sitta kvar i riksdagen med denna fruktansvärda nedmontering som har skett och som har byggts upp under en tid av 100 år av den Svenska befolkningen? Vakna Sverige, detta kan inte få fortsätta och nu är det dags att sätta ner foten och säga ifrån på skarpen.

“All offentlig makt i Sverige utgår ifrån folket”.

I denna mening ligger en mycket viktig kärna, nämligen att staten inte är vår överhet utan vår tjänare.

För övrigt anser jag att samhällskontraktet mellan stat och invånare är utagerat då staten ej uppfyller de krav som avtalet kräver med hänsyn till upprättande av landets gränser, säkra vår trygghet och upprätthålla lag och ordning, säkerställa och investera i vår välfärd.

Regeringen har krav på sig, från bland annat grundlag och riksdag, att bereda sina ärenden väl. Det ska utredas, lagrådskonsulteras och remissrundas. Enligt den ska konsekvensanalyser göras av hur lagförslag påverkar finanserna i stat, kommuner och landsting, liksom sysselsättningen, offentlig service, brottslighet, jämställdhet och integration. Inget av detta har gjorts!

Gå med i gruppen din “Kommande pension” på Facebook, för där avslöjas allt om korrupta politiker som fördärvar landet och pensionerna

Hans Sandin


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hans Sandin: Öppna era ögon innan vi får bevittna en härdsmälta av Sverige

 1. Christer

  Och om det stämmer att uppsatta sossar ägnar sig åt att förstöra för Lundin Oil och frotterar sig ihop med radikala muslimer , då har vi ett gäng gangsters som måste bort från makten så fort som möjligt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.