Johan Westerholm: Identitetspolitik i fokus när Socialdemokraterna går till val i Svenska kyrkan

Jesper Eneroth (S), Svenska kyrkan. Pressbild. Montage.

Helgens valupptakt för socialdemokraterna i valet till Svenska kyrkan bjöd på en överraskning men gav samtidigt tydliga ledtrådar till hur valrörelsen kommer te sig. Det ger även en tydlig indikation på vilka som kommer vara centrala aktörer vid nästa års val till riksdag, region- och kommunfullmäktige.

Under helgen genomförde Socialdemokraterna sin valupptakt inför höstens kyrkoval via videokonferens. Ett landsomfattande möte med 1 100 deltagare och som gruppledaren i Kyrkomötet och Socialdemokraterna för Tro och Solidaritets vice ordförande Jesper Eneroth beskrev som en succé.

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.