Man misshandlad och rånad vid Landvetters flygplats

| 11 maj, 2021

Strax före midnatt på måndagen larmades polisen till ett rån på Landvetters flygplats. Det var enligt polisen en man som ringde in till dem och sade att han tidigare på kvällen blivit rånad på en parkering vid flygplatsen. Enligt inringaren så var det flera gärningsmän som rånade och misshandlade honom och att de fick med sig en större summa pengar i kontanter vid rånet. Patrullen som sändes till flygplatsen kunde konstatera att mannen hade lite skador i ansiktet så ambulans tillkallades och mannen fördes till sjukhus i denna. Ännu på tisdagsmorgonen finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/man-ranad-vid-landvetter-flygplats-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.