Stor polisinsats i Tureberg, Sollentuna efter att beväpnade personer med automatvapen setts

| 11 maj, 2021

Vid 21-tiden på måndagen Larmades polisen om att där var beväpnade personer med automatvapen och att det var en hotfull situation i Tureberg, Sollentuna. En stor polisinsats sattes igång och både ambulans och ett flertal polisenheter var på plats. Enligt uppgift arbetade ambulanspersonal bland annat i en lägenhet och lite senare bekräftades det att en person med lättare skador hittats. Strax före klockan 22 meddelade polisen på sin hemsida att man har inlett en brottsutredning om olaga frihetsberövande, grovt vapenbrott, grovt olaga hot och rån. Ingen var undermåndagskvällen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/stor-polisinsats-i-sollentuna-/
https://www.mitti.se/nyheter/stort-polispadrag-i-sollentuna-efter-hotfull-situation-med-vapen/repuek!BmVFMB8B@nDEQM2iDhLN4w/?fbclid=IwAR2AZRgf49Ox8CMtHlYgeoWPmi65zdg_JCjbYaYmadSlm7nKteEUtaryQDU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.