Butik i Kronogården i Trollhättan rånades av maskerade och automatvapenbeväpnade rånare

| 12 maj, 2021

Strax före klockan 20.30 på tisdagen larmades polisen till Kronogården i Trollhättan då en butiksägare blivit utsatt för ett väpnat rån av tre okända och maskerade män. Enligt uppgift ska de maskerade rånarna hotat butiksägaren med ett automatvapen. Vapnet ska inte ha avlossades vid rånet. När rånet var över ska de tre personerna försvunnit från platsen med sitt byte som ska ha varit en telefon. Polisen sökte under kvällen i närområdet efter gärningspersonerna med både patruller och med polishelikopter. Och ett flertal personer också kontrollerats av polis under tisdagskvällen. Men ännu vid 22-tiden var ingen person gripen i ärendet. Efter rånet har polisen hittat telefonen, samt en Ipad, i anslutning till butiken. Dessa har tagits i beslag för spårsäkring.

https://www.expressen.se/gt/maskerade-och-bevapnade-man-ranade-butik/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.