Fathi Mojtaba: Jag står på det stora israeliska folkets sida

Jag står på det stora israeliska folkets sida mot de terrorister som har skjutits mer än 1000 missiler från Gaza mot Israels städer för att massakera civilbefolkningen i Israel   sedan i måndags kväll.

Missiler som har skjutits från Gaza mot Israel är iranska regimens gåva till terroristgrupper Hamas och Islamiskt Jihad.

Den här nyheten från Reuters som länken är bifoad, bevisar att Ayatollah Khameni har givit order för uppskjutningar av mer än 1000 missiler från Gaza mot Israels städer.

https://www.reuters.com/…/irans-khamenei-says-fight…/

Fathi Mojtaba


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Fathi Mojtaba: Jag står på det stora israeliska folkets sida

 1. Lennart H

  Självklart måste Israel ha rätt att försvara sig.

  Hamas ledare måste vara oerhört korkade eftersom Israel är så militärt överlägset. Vad Hamas åstadkommer är bara död och förstörelse för det egna folket i Gaza. Det verkar som om Hamas inte bryr sig om det egna folket, utan gömmer sig ibland civilbefolkningen i Gaza och skjuter missiler därifrån, som då blir mål för israeliska missiler. Då blir civilbefolkning dödade och världen förfasas över civila de dödsoffer och fördömer Israel. Detta passar även Irans företrädare som inte heller bryr sig om civila liv.

  Dock har Israel ockuperat och bebyggt palestinska områden i strid mot internationella bestämmelser. Detta är en starkt bidragande orsak till konflikten. (Som man bäddar får man ligga).
  Men militära aktioner från Hamas kan aldrig vara acceptabla.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.