MALMÖ. Hyresgäst tände eld i trapphus – var missnöjd med städningen

Hela trapphuset fylldes med tjock svart rök som läckte in i lägenheter. Två dagar senare kunde en polis med bra ansiktsminne peka ut vem som hade tänt på, i en av 177 bränder i flerfamiljshus i Malmö under förra året.

Nu åtalas den utpekade hyresgästen för mordbrand. I det första polisförhöret ville han inte alls kännas vid misstankarna. Men när även han fick se filmen ändrade han sig och erkände allt. På filmen ses han komma hem, stanna till för att ta en titt på möblerna som någon annan dumpat , för att sedan återvända och tända på.

För polisen har han berättat vad som låg bakom; hans missnöje med städningen i huset. Genom att tända på ville han skicka en signal till hyresvärden och trodde att detta skulle leda till att fastighetsskötarna skärpte sig och städade bättre i framtiden.”

Hem & Hyra


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.