Man gripen för blåljussabotage i Göteborg

| 12 maj, 2021

Vid 01.40-tiden under natten till onsdagen utsattes en polisbil vid polishuset vid Ernst Fontells plats i Göteborg för ett sabotage. Det var då en man körde fram till entrén till polishuset för att sedan kliva ur sin bil och hälla ut någon typ av vätska över en av polisbilarna som stod parkerad där. Mannen och hans bil försvann därefter från platsen men bilen kunde kort därefter lokaliserad tack vare övervakningskameran till Mölndalsvägen. Polisen gjorde där en husrannsakan i bilen och hittade då en flaska. Mannen greps senare misstänkt för blåljussabotage, drograttfylleri samt våldsamt våldsamt motstånd. Vätskan som hälldes ut över bilen och kvarvarande vätska i från flaskan i bilen kommer att analyseras. Den fortsatta utredningen kommer att ledas av grova brottsavdelningen inom polisen i Göteborg. Detta kan också leda till att mannen blir misstänkt för ytterligare brott.

https://www.expressen.se/gt/sabotage-mot-polisbil-vid-polishuset-i-natt-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.