Okänd man attackerade kvinna i Gävle

| 12 maj, 2021

Vid 23-tiden på tisdagskvällen attackerades en 25-årig kvinna av en för henne okänd man på Muréngatan i centrala Gävle. Enligt kvinnan ska mannen först ha sökt kontakt med henne men när hon avvisade honom ska han blivit våldsam och misshandlat henne. När kvinnan sen fredade sig så lämnade mannen platsen. Enligt polisens presstalesperson Daniel Wikdahl så vet polisen inte om han hade några fler baktankar med sitt kontaktsökande. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka sjukhus efter misshandeln.
Daniel Wikdahl säger: “Det syns att hon blivit utsatt för något, men hon hade inte skador som krävde sjukvård.”
Kvinnan kunde lämna ett bra signalement på mannen och polisen sökte efter honom under kvällen och natten i området men utan resultat. Överfallet på kvinnan rubriceras som misshandel. Polisen vill dock inte i nuläget av utredningstekniska skäl gå ut med något signalement.

https://www.expressen.se/nyheter/okand-man–attackerade-kvinna/?fbclid=IwAR3x5Ev_i2CfL9nHFOWPqGB4pZy-Pr04CcVZs4S2W7IqgDixuk99swPFSQ4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.