Oroligheter med bränder och bilbränder i Landskrona under natten

| 12 maj, 2021

Vid 23-tiden på tisdagskvällen larmades flera polispatruller till området kring Pilängsrundeln i Landskrona. Detta eftersom det utbrutit oroligheter i området och att det anlagds ett flertal mindre bränder i sopkärl som dragits ut på gatan. Förutom bränderna i sopkärlen har det även varit två bilbränder och upprörd stämning i området. Under kvällen var det ingen risk för att bränderna skulle sprida sig så räddningstjänsten låter dem sakta men säkert brinna ut.

Polisen fick bistå räddningstjänsten som behövde hjälp för att göra sina jobb på platsen. Vid halv ett på natten mot onsdagen uppgav polisen att de hade situationen under kontroll. Vid samma tidpunkt var ännu ingen person gripen på platsen. Enligt polisen är det ett antal personer som orsakat stämningen och den ska ha sitt ursprung i att polisen tidigare på tisdagen körde på en person i samband med en polisinsats i Landskrona. Och polisen tror detta är grunden till oroligheterna under sena tisdagskvällen och natten mot onsdagen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/stokigt-i-landskrona-stor-polisinsats

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.