Man knivskuren i lägenhet i Lindome, en person gripen

| 13 maj, 2021

Polisen larmades vid 20.45-tiden på onsdagskvällen till en lägenhet i Lindome där en man påträffats knivskuren. Polispatrullen som larmades ut larmade i sin tur efter ambulans till platsen som förde den knivskurne till sjukhus. En polispatrull sändes till sjukhuset för att förhöra den knivskurne mannen. Skadeläget för honom var på onsdagskvällen fortfarande oklart. I lägenheten fanns ytterligare en man, en 55-åring som greps på platsen misstänkt för knivskärningen. Under onsdagskvällen var det fortfarande oklart om de två männen hade någon relation till varandra.
Polisens presstalesperson Anna Göransson sade: “De befinner sig ju båda i lägenheten, så de är säkert inte obekanta för varandra.”
Enligt Göransson fanns under kvällen inga uppgifter om att någon mer person skulle ha varit inblandade i händelsen, som polisen rubricerar som grov misshandel. Lägenheten har spärrats av för teknisk undersökning.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-knivskuren-i-bostad-i-lindome–man-gripen/?fbclid=IwAR1Rr5idRdtYTdnU9KvYg2ATbFjc-SMz2d–0_kWrS9rEWhLbE9lwm6Vf6k
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/misshandel-grov-molndal-lindome-198198

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.