Grovt våldsbrott i Grums, polisen utreder mord

| 14 maj, 2021

Strax efter midnatt natten mot fredagen påträffades en man i 20-30-årsåldern livlös utanför kommunhuset i Grums. Polisen i region Bergslagen sade de var snabba på plats och gjorde ett återupplivningsförsök men mannens liv gick inte att rädda. Under natten spärrade polisen av ett stort område i väntan på att polisens tekniker skulle göra en teknisk undersökning av platsen, och under morgontimmarna var teknikerna på platsen och gjorde en brottsplatsundersökning. Enligt obekräftade uppgifter ska en kniv påträffats vid brottsplatsundersökning.

Polisens presstalesperson Lars Hedelin sade på fredagsmorgonen: “Vi blir kvar ett bra tag till och teknikerna kommer fortsätta under dagen.”
Vid klockan fem på fredagsmorgonen meddelade polisen att två personer i 20-årsåldern gripits, de har senare också anhållits misstänkta för mord. Polisen vill dock inte säga något om uppgifterna om att en kniv påträffats och de vill inte i nuläget kommentera hur man misstänker att personen bragds om livet.

Under fredagsmorgonen meddelade Grums kommun att de håller biblioteket vid kommunhuset stängt under fredagen på grund av händelsen och hänvisar till personalingången för personer som har ärenden i huset.

https://www.dn.se/sverige/misstankt-mord-i-grums-tva-anhallna/?fbclid=IwAR25UTiiIjy3sjETiBu5LgmD-7T1yh-pG-q4s8-_uUfUOBDdTr_-OBTfAzs
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/grovt-valdsbrott-i-grums-polis-pa-plats

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.