Kvinna vaknade av inbrottstjuv satt vid hennes säng och rotade i en väska

| 14 maj, 2021

Vid tretiden under natten mot fredagen larmades polisen till en kvinna i Lilla Edets kommun. Hon hade strax innan vaknat av att en för henne främmande man satt bredvid hennes säng och rotade i en väska. Enligt polisen är det oklart hur mannen kommit in i hennes bostad. Klart är att när kvinnan vaknade och skrek till så försvann den okända mannen ut genom ett fönster och försvann. Polisen meddelade under natten att de sökt igenom området utan att hitta någon gärningsman och att de upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

https://www.expressen.se/gt/kvinna-vaknade-av-inbrottstjuv-som-rotade-i-vaska-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.