Larm om skjutning på Drottninghög i Helsingborg. Skotthål hittades i bil

| 14 maj, 2021

Vid 21.15-tiden under Kristi himmelfärdskvällen larmades polisen i Helsingborg till Drottninghög där ett bråk och höga smällar hörts. När polisen anlände till platsen fann de en tom bil med vad som förmodas vara skotthål i. Dock hittades inga personer vid eller i närheten av bilen, och polisen har heller inte fått uppgifter att någon skottskadad ska ha kommit till sjukhuset. Polisen spärrade av ett område kring bilen och kriminaltekniker tillkallades för att göra en teknisk undersökning av platsen. De genomförde även en operation dörrknackning under kvällen för att få bättre överblick över vad som inträffat.
Polisen hade vid midnatt mot fredagen ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/larm-om-skottlossning-i-helsingborg/
https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/skottlossning-i-helsingborg-tom-bil-hittad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.