S-politiker med miljonvillor nobbar fastighetsskatt

Fastighetsskatten är en het politisk potatis inom S och splittrar fortsatt partiet. (Foto: TT)

Stefan Löfven vill inte återinföra fastighetsskatten. Nu visar en Di-genomgång att statsministern får stöd av en rad S-ledamöter som äger mångmiljonvillor.

Som Dagens PS rapporterat så vill en majoritet av socialdemokratiska kommunpolitiker att fastighetsskatten ska återinföras, visar en SVT-enkät.

Det pågående rallyt på fastigheter kommer antagligen även se priserna för att äga hus skjuta i höjden med en återinförd fastighetsskatt.

Het valfråga

Men det stoppar inte Socialdemokraternas Stockholmsdistrikt, som numera är störst i landet, från att vilja se den kontroversiella skatten som en valfråga nästa år.

Den meningen delas dock inte av en rad S-ledamöter i riksdagen, som samtliga äger villor på ett värde mellan 5 och drygt 10 miljoner i Stockholmstrakten. De gick ut på sociala medier och delade Stefan Löfvens inlägg där han lovar att partiet inte ska återinföra fastighetsskatten, skriver Di. 

Läs i Dagens PS


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “S-politiker med miljonvillor nobbar fastighetsskatt

 1. ulf

  Surprice lögnhal(S)ar, ni äger alla bostäder som. inte vanligt arbetande människor har råd med.Ni är t m f det mest ynkliga som finns i detta land.Men ni är genomskådade bara så ni vet…….Sosse patrasket visar sig dagligen i all sin förljugenhet och genomskinliga fasad. Ni är en samling ljugande ynkryggar och falska skitar.Det ät komiskt att bevittna era krumbukter när ni blir avslöjade.Noll värdighet,enbart socialistisk ren menlöshet. Ni måste vara helt hjärndöda som politiker,rabblande det socialdemokratiska mantrat………Förlorade i sina förvrängda skallar….🤯🤯🤯 Sverige raserare och förstörare.Ni har raserat ett tidigare välmående land till ett renodlat laglöst U land . Grattis Löfven och co.Men det har ni sannolikt inte bildning att ens begripa

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.