19-åring åtalas i Halmstad för att ha bundit fast närstående kvinna och våldtagit henne under hot om att hon skulle få lida om hon inte följde hans anvisningar.

| 15 maj, 2021

En 19-årig man åtalas nu för att ha rövat bort en närstående kvinna till Östra Stranden i Halmstad där han band hennes händer med buntband och tvingade henne att överlämna sin mobil och koden till denna. När kvinnan vägrade göra detta så ska 19-åringen utdelat sparkar och slag mot kvinnans huvud och kropp, han ska då också tagit fram en kniv och hotat henne med. Kvinnan ska då ha överlämnat mobilen och koden i rädsla för sitt liv. Vid samma tillfälle ska 19-åringen efteråt också tilltvingat sig oralsex under hot om att han skulle knivskära henne.

Brottet ska ha skett den 3 mars i år och den 5 mars blev han anhållen i sin frånvaro, mannen grep dagen efter. Tre dagar senare häktades 19-åringen misstänkt för våldtäkt, grovt olaga tvång och olaga frihetsberövande. Men detta är inte de enda sakerna 19-åringen åtalas för, han åtalas även för grov fridskränkning då han mellan 1 augusti 2020 och 3 mars 2021 ska ha trakasserat samma kvinna genom att skriva meddelanden att han ska döda henne och kastat hennes mobiltelefon mot en sten. Enligt åtalet är han också åtalad för att ha hotat hennes familj och fotograferat kvinnan när hon var naken i sin bostad med hjälp av en hemlig kamera.

19-åringen nekar dock till samtliga brott. Han är också misstänkt för att tillsammans med med en 18 år gammal kumpan ha rånat en 28-åring i Halmstad under sommaren i fjol. Vid detta rånet ska 19-åringen dragit ner 28-åringen på marken och tagit hans mobiltelefon. Vid detta rån ska 19-åringen även använt sparkar och slag för att få sin vilja igenom. För brottet åtalas både 19-åringen och 18-åringen för rån. Båda två nekar till brottet. I andra hand åtalas männen för grovt egenmäktigt förfarande. För alla dessa brott yrkar åklagaren att 19-åringen efter avtjänat straff utvisas från Sverige och förbjudas att återvända under 15 år.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/valdtaktsman-rovade–bort-offret-till-strand/?fbclid=IwAR3czBbJlVTq8RVSuTN5QJ3GO_BkHNiMvxd-wihUhd9S91wvtuBJt5x-sNo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.