Bensinmack rånad av beväpnade och maskerade rånare

| 15 maj, 2021

Vid 21.30-tiden på fredagskvällen larmas polisen till ett beväpnat rån mot en bensinmack i Huddinge. Enligt uppgift så var de två rånare och de ska ha varit yngre samt maskerade vid rånet. Vid rånet ska de två rånarna visat upp sin beväpning som var ett par pistoler och tilltvingat sig pengar ur kassan varefter de försvunnit från platsen till fots. Ingen blev fysiskt skadad vid rånet men personalen var chockade av händelsen. När polisen anlände till macken startades en utredning om grovt rån.

Polisen startade också en sökinsats i området efter rånarna med flera patruller där även hundpatrull ingick. Polisen fick även pendeltågstrafiken avstängd under ett tag när sökinsatsen var som kraftigast. Samtidigt så säkrade poliser på macken bevis och förhörde personal och vittnen. Ingen var under fredagskvällen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/bevapnade-man-slog-till–mot-bensinmack/?fbclid=IwAR3dnHFcdwZgfFqtQdKqZZeUvzYrOcg2QWhrkFM1xGIbM9q1LMvWVYgsHmQ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.