Man misshandlad med tillhygge vid “bråk” mellan ett 20-tal personer i Tomelilla

| 15 maj, 2021

Vid 21.15-tiden på fredagskvällen larmades polisen och ambulans om att det pågick ett “bråk” vid stationen i centrala Tomelilla. Enligt uppgift ska det varit ett 20-tal personer i två grupperingar som varit inblandade i “bråket”. När polisen anlände till platsen hittades en skadad man, och han fördes till sjukhus med ambulans. Enligt polisen ska någon typ av tillhygge använts vid misshandeln, dock ej kniv påpekar polisen på sin hemsida. En polispatrull sändes till sjukhuset för att höra mannen närmare om vad som hänt. Polisen har även förhört ytterligare en en målsägande, denna var dock inte så skadad att den behövde föras till sjukhus. Fortfarande vid 22-tiden arbetade polisen på platsen för att samla in uppgifter och söka efter misstänkta. Ingen var vid 22-tiden gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/20-tal-personer-slogs-en-man-skadad/?fbclid=IwAR1VKOVpgTnqYWYVieUqjwIN9enmtoHrZiQWN_3XXFn90DD3MFER-HVoXd4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.