Polislarm om misstänkt grovt brott som skett utomhus i Ronneby

| 15 maj, 2021

Vid 19.40-tiden på lördagskvällen fick polisen larm om ett misstänkt grovt brott i centrala Ronneby. Ambulans sändes till platsen strax efter att polisen anlänt. Enligt uppgift har brottet begåtts utomhus och det ska vara en isolerad händelse så ingen fara för allmänheten. Polisen har spärrat av och kallat tekniker till platsen. De håller även på med att förhöra vittnen.
Polisens presstalesperson Evelina Olsson säger: “Vi måste avvakta med mer information för det är en så färsk händelse.”
Enligt uppgift ska en person ha gripits misstänkt för det grova brottet.

Uppdatering: Det grova brottet ska vara att en man har tittats avliden och polisen misstänker att han blivit mördad. Enligt TT ska det ha skett intill en skola men ska inte ha koppling till denna. Under lördagskvällen ville polisen inte gå ut med några närmare detaljer om ålder på den avlidne eller om det funnits någon relation mellan offer och gärningsman. Under den sena lördagskvällen var polis och tekniker kvar på platsen och de har rest ett tält vid fyndplatsen där teknikerna arbetar. Polisen meddelade också att et finns ingen anledning att tro att det varit mer än en gärningsman. Anhöriga till den avlidne har underrättats.

Uppdatering: Under morgonen meddelade polisen att två personer anhållits för mordet i Ronneby. Den ena är den som greps tidigare på platsen, den andra är en person som först förhördes som vittne till brottet men som sen fick följa med polisen. De två anhållna är enligt uppgift en kvinna i 40-årsåldern och en man i 35-årsåldern. Båda är nu anhållna på den starkare misstankegraden, sannolika skäl.

https://www.expressen.se/kvallsposten/misstankt-grovt-brott-i-ronneby-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.