Skelettdelar hittade i trålares nät, polis utreder misstänkt mord

| 15 maj, 2021

Under den tidiga fredagsmorgonen larmas polisen till en fisketrålare som var på väg in till Lysekils hamn. Enligt uppgift hade de fått en ovanlig fångst i sin trål när de trålade någonstans utanför Göteborg. När trålaren kom in till hamnen så väntade polisen på dem i hamnen. Vad var det då de fått i sin trål? Jo, det var skelettdelar. Polisen utreder nu initialt ärendet som ett misstänkt mord och skelettdelarna kommer genomgå en rättsmedicinsk undersökning. Ingen är i nuläget misstänkt för något brott.

https://www.expressen.se/gt/lik-hittat-i-tralares-nat–polis-utreder-mord/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.