Fem tonåringar gripna för misshandel på skolgård i Malmö, polisen söker målsägarna

| 16 maj, 2021

Vid 19-tiden på lördagskvällen larmades polisen till ett “bråk” på en skolgård i centrala Malmö. Personen som larmade om händelsen berättade för polisen att det rörde sig om sju personer som slogs och att det var fem personer mot två. När polisen anlände så fann de fem tonåriga pojkar som greps på platsen. De fem gripna är nu misstänkta för misshandel och olaga hot. Ännu vid 20-tiden hade polisen inte funnit målsägarna i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/fem-tonaringar-gripna-for-misshandel/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.