Man misshandlad i lägenhet i Partille, misstänkt gärningsman gripen

| 16 maj, 2021

Polis larmades på lördagen till en bostad i Partille där en man uppges ha blivit misshandlad med sparkar och slag. När patrullen kom till adressen i Partille anträffade de inne i bostaden en man i 30-årsåldern som grips misstänkt för misshandeln. Offret ska ha flytt ut ur lägenheten i samband med misshandeln, men det är oklart var han flytt och var polisen fick kontakt med honom. Under gripandet av 30-åringen betedde sig mannen hotfullt mot patrullen och han misstänks nu förutom för misshandel också för olaga hot mot tjänsteman.

Polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler sade: “På vilket sätt mannen betedde sig hotfullt vet jag ej. Det får formaliseras när patrullen sätter sig och skriver anmälan.”
Det var under lördagen oklart vilken relation de två männen har till varandra, och på grund av förundersökningssekretess går Ostler inte in på de uppgifterna. Den misshandlade mannen ska dock inte vara så skadad att han behövt uppsöka sjukvård.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-misshandlad-i-bostad–misstankt-garningsman-gripen/?fbclid=IwAR2Ww3aCmhHuAQUlhKScXnWuHn6HzQ2hiCuPa78QNN2AUYE_xdq8_JL-bYE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.