Fathi Mojtaba: Sverige bör återskapa och återfå sin trygghet innan det blir försent!

Det har gått fem månader sedan Solna Kyrkogården utsattes för vilket som kallas för ”Hatattack” av våldsbejakande islamister   och 315 gravstenar vandaliserades och vältes.

Under den här tiden har destruktiva aktiviteter från islamister och den islamiska fundamentalismen samt kriminalitet och våld utvecklats och upptrappats i Sverige.

Den senaste mest märkvärdiga händelsen var tre explosioner efter varandra i olika område i Malmö den 6:e maj 2021.

Allt tyder på att regeringens flathet, naivitet och oprofessionellt om den nya situationen i Sverige håller på att dra Sverige till FARLIGA läge.

Sverige behöver en stark och ny rakryggad regering som ska med nya lagstiftningar kunna rädda det sårbara demokratiska landet via lagen och ordningen.

Sveriges demokrati är hotad på allvar och vart enda hederliga svensk medborgare är skyldig att stå för Sverige och värna demokratin och freden i det vackra landet.

Jag har bestämt mig att börja samarbeta med ett av oppositionella politisk partier med stöd av mina erfarenheter, kunskaper och seriositet i kampen mot den islamiska fundamentalismen och islamister under mer än tre decennier.

Jag har visat mitt intresse för detta samarbete till det respektive oppositionella partiet via ett E-post under helgen.

Enligt min bedömning finns enorma potentialer i detta oppositionella partiet som kan ändra dagens oroväckande situation i Sverige.

Jag hoppas och ser fram emot att kunna hjälpa det stora svenska folket och mitt kära andra hemland för att värna och bevara Sveriges demokrati och fred från högre nivå.

Vi bör inte och får inte låta det vackra och demokratiska Sverige genomgår Libanons historiska bana!

Om jag börjar något samarbete med partiet kommer jag att offentliggöra partiets namn annars fortsätter jag min kamp på egen hand.

Länken till filmen från Solna Kyrkogården i Julafton som hade mer än 100 000 tittare är bifogad och förklarar bilden av mig som jag har lagt upp.

https://www.facebook.com/fathi.mojtaba.20/videos/831239907435200

Fathi Mojtaba


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.