Likdelar hittade utomhus i Boden, polisen utreder ärendet som mord

| 17 maj, 2021

Enligt uppgifter i Aftonbladet larmades polisen under lördagen till Gammelängsberget i Boden där ett skelett eller skelettdelar från en människa hittats. Enligt uppgift ska fyndet utredas som misstänkt mord. Platsen har varit avspärrad sedan poliserna anlände dit på lördagen och ska enligt uppgift fortfarande på söndagen vara avspärrat då en teknisk undersökning pågår. Likdelarna ska ännu inte vara identifierade, men undersöks nu av Rättsmedicinalverket. Polisens ledningscentral i Norrbotten bekräftar att man “haft ett ärende där” men vill i övrigt inte uttala sig. Aftonbladet har förgäves sökt en kommentar från bland annat jourhavande förundersökningsledare.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/uppgifter-likdelar-hittade-utomhus-mord-utreds.C2rDkt6JT?fbclid=IwAR0f9IlUrtny-M2w_Kt3QojhHKzLz7PDctfgVCO4U9ZxUBTfMsBpDqlxnNo
https://omni.se/sok?q=Likdelar hittade utomhus i Boden&tab=articles

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.