Man misshandlad med tillhygge i ett stugområde i Jönköpings kommun

| 17 maj, 2021

Vid 12.40-tiden på söndagen larmades polis och ambulans till ett stugområde i Jönköpings kommun, med anledning av ett bråk. En man i 40-årsåldern ska där ha blivit slagen med ett tillhygge, och har förts till sjukhus med ambulans. Hans skadeläge var under söndagen oklart. En man i 25-årsåldern greps på platsen, misstänkt för grov misshandel.
Polisens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver sade: “Det enda jag vet är att vi kunnat prata lite med honom, så han har i alla fall varit talbar.”

På sin hemsida skriver polisen att man förhört vittnen, fotodokumenterat och tagit saker i beslag. Israelsson Silfver förklarar att brottet rubriceras som grov misshandel beror att ett tillhygge använts, och på omfattningen av skadorna. Hon vill dock inte gå in på vilken typ av tillhygge som använts. Det enda hon vill yppa är de här två på nåt sätt ändå är bekanta med varandra. Det är ingen som blivit påhoppad av någon helt okänd.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-misshandlad-med-tillhygge-i-jonkoping-ford-till-sjukhus/?fbclid=IwAR2XK1Azh4cthuP_S-ZxSGkdHkoMl8R1KZ_dzKe3R8EtXY4EIHUm5V_2WpI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.