Lägenhet i Landskrona besköts strax efter midnatt

| 18 maj, 2021

Kvart över tolv på natten mot tisdagen larmades polisen i Landskrona om att någon skjutit in genom ett fönster till en lägenhet. Enligt polisen var patruller snabbt på plats men har inte hittat någon kriminell koppling till fastigheten och vet inte riktigt vad det handlar om. Under tisdagsmorgonen ska tekniker undersöka lägenheten. Ingen person skadades vid skjutningen och polisen har ingen misstänkt eller gripen för densamma heller.

https://www.expressen.se/kvallsposten/lagenhet-beskots-i-landskrona/?fbclid=IwAR3ZO2c8DeoWIRsXAXgiwBqOzYg46nv-2DX2FPQ-q50EeScg8sD-8CFf10A

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.