Misstänkt mord efter kvinna hittad död i lägenhet i Kortedala, personer frihetsberövade

| 18 maj, 2021

Vid 16-tiden på måndagseftermiddagen fick polisen samtal om att en kvinna i 70-årsåldern hittats död i en lägenhet i Kortedala i Göteborg. Enligt polisen har kvinnan skador på sin kropp som troligtvis orsakats av en kniv. Ännu vid 19.30-tiden meddelar polisen att utredning pågår för fullt och att tekniker är på väg. Lägenheten där kvinnan hittades.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson sade vid 19.30-tiden: “Vi se vad teknikerna kommer fram till och om man kan få en klarare bild av vad som hänt.”

Enligt polisen så har personer frihetsberövats, polisen var dock förtegna om ur många personer det var ännu på måndagskvällen.
Peter Adlersson fortsatte med att säga: ” Det är personer vi tror har information att lämna, som kan vara inblandade eller veta något om detta. Vi får se om någon av dem blir kvar som misstänkt senare.”
Vid 20.45 meddelade polisen via sin hemsida att teknikerna var på plats och att de arbetade för fullt. Polisen meddelade samtidigt att två män är frihetsberövade och de sitter i förhör nu om händelsen.

https://www.expressen.se/gt/krim/kvinna-hittad-dod-misstankt-mord/
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/mord-drap-goteborg-kortedala-198693

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.