Ny brand i Eskilstuna under natten mot tisdagen

| 18 maj, 2021

Oroligheterna i Eskilstuna fortsatte även på måndagskvällen och natten till tisdagen. Detta trots att de har en förstärkt bevakning i Eskilstuna. Oroligheterna var inte i samma omfattning som kvällen och natten innan men ändå så fortsatte de med att en moped brändes upp. Räddningstjänsten fick larmet om branden strax efter klockan ett på natten, men kunde släcka den ganska snabbt. Polisen misstänker att branden är anlagd och ser ett samband med händelserna under söndagskvällen och natten då ett stort antal bränder bröt ut. Efter nattens brand har ingen frihetsberövats.

https://www.expressen.se/nyheter/ny-brand-i-eskilstuna/?fbclid=IwAR3Zl41DGU_Uz9NDWxFB_-Lj35HCZ-W_1FUwCW4798CPk3JsGVRIWDqbQfo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.