Polisen utreder mordbrand efter fullt utvecklad brand i flerfamiljshus i Linnarhult utanför Angered. En person till sjukhus

| 18 maj, 2021

Strax efter 12.30 på måndagseftermiddagen så kommer ett larm till SOS Alarm. Larmet som kom handlade om att inringaren sett lågor och rök från ett flerfamiljshus inne på ett industriområde i Linnarhult strax innan Angered. När räddningstjänsten anlände till platsen så kunde de konstatera att det brann i en lägenhet på andra våningen och att det var en fullt utvecklad brand. Enligt uppgift var branden så kraftig att räddningstjänsten kallade 11 enheter till platsen. Inledningsvis fanns också två ambulanser på plats, den ena av dessa fick föra en skadad person till sjukhus.

Det var under måndagen inte klart hur svårt skadad denna person var, personen ska dock varit vaken när den fördes till sjukhus. Under eftermiddagen arbetade räddningstjänsten med att begränsa branden. Under eftermiddagen var även polis på platsen för att förhöra bland annat vittnen för att försöka få klarhet i vad som hänt. Och klockan 14 hade polisen fortfarande inte klarhet i hur branden uppstod så de meddelade att de inlett en förundersökning om mordbrand. Platsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är klara och en teknisk undersökning kommer troligtvis att inledas under morgondagen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/fullt-utvecklad-brand-i-angered?fbclid=IwAR0S-JjeCpZv5aw11HCDeZ3E_LasX1cgFZgej5CgHtzUGwy6zUOAS2IV1t0
https://www.expressen.se/gt/fullt-utvecklad-brand-i-angered/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.