Tommy Norum har ordet…

| 18 maj, 2021

Det blir allt svårare att föra en socialdemokratisk politik i fortsättningen för Stefan Löfven när man han fått en gökunge i form av Centerpartiet i i boet. Så kan det gå när man saknar förmågan att analysera var de politiska vägvalen får för konsekvenser för det socialdemokratiska partiet. Även om man ser Annie Lööf som en svikare i det borgerliga lägret så kan man ändå triumfera med att likt den trojanska hästen fått in en fot i det socialistiska nästet som kommer att få kännbara konsekvenser för Stefan Löfven att kunna genomföra sina socialistiska politiska mål. Blir inte så lätt att gå till val och få förtroende för sina politiska ambitioner när man bjuder in Centerpartiet som en bromskloss för sina idéer.. Glöm alla skattehöjningsförslag som kommer från de socialdemokratiska kommunalföreträdarna ute i landet det går aldrig Annie Lööfs Centerparti med på. Vi får väl se hur Stefan Löfven tänker tackla det problemet för att inte helt tappa förtroendet inför väljarna 2022. Prata om att vara in målat i ett hörn.

1 En tanke på “Tommy Norum har ordet…

 1. Carl den 12

  Det är bara att “tacka” mannen på bilden och hans medlöpare, ifrån höger, vänster och där emellan för det Nya Svenska Sverige Syndromet🤔

  Calle ser inte att C som parti har något som helst bra att komma med oavsett var man placerar C, deras tid som ett vettigt parti med sunt förnuft, är för längesen förbi.
  Socialdemokraterna står endast kvar symboliskt, som en skugga utav det land vi ursprungliga Svenskar ärvt utav våra förfäder som stolt röstade på S, som drev en politik för sitt folk och land, inte emot.
  Många fel och misstag har gjorts tidigare i Svensk politisk historia, men ingenting som påminner om det svaga S utan ledarskap man ser i dag, som exempelvis varken kan ta ansvar för ökad grövre brottslighet och smittspridning utav corona.

  Sverige har blivit ett otryggt land, hur än S väljer att samarbeta eller motarbeta politiskt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.